5 יתרונות של שמן אבוקדו לטיפול בעור ובשיער

יתרונות שמן אבוקדו

זה לא סוד - אבוקדו טעים ומזין. הם טעימים נהדר עם קערת צ'יפס טורטיה, על טוסט, או אפילו בשייק של הבוקר. הפרי הירוק המדהים ארוז בויטמינים, חלבון, נחושת, סיבים ושומנים חד בלתי רוויים המסייעים בפיתוח תאים בגוף ומחוץ לו. לאבוקדו מגיע כל השבחים שהם מקבלים ועוד! זהו משאב רב-תכליתי להפליא המועיל באופן נרחב לעשרות צרכי יופי.

אתה יכול כמעט להשתמש בפרי כולו כך שיש בזבוז מינימלי עם תועלת מירבית! השמן שלהאווקאדו עצמו יכוליש לעסות בעדינות בעור, להוסיףלמסכת פנים, או מעורבב לקרמים, קרמים, שמני גוף, ג'לים למקלחת, ועוד המון מוצרי אמבטיה ויופי.

רוב סוגי העור אמורים להיות מסוגלים להשתמש בשמן אבוקדו במשטרם היומיומיללא השפעות שליליות. אם יש לך אלרגיה לאבוקדו, מומלץ להימנע משימוש מקומי בשמן אבוקדו.

היתרונות של שמן אבוקדו אבוקדו חצוי

היסטוריה של שמן האבוקדו

עץ האבוקדו הראשון גובש כמקור מזון במקסיקו ובמרכז ודרום אמריקה, החל משנת 5,000 לפני הספירה. אנשים התחילולאכול את הפרי בתקווה להקל על מספר נושאים פנימיים שונים, אבל אז להתחיל להשתמש בעיסת הטופיקלית למטרות קוסמטיות וריפוי.

המאיה והאצטקים היו ידועים להשתמש באבוקדו כמו מסכות פנים וטיפול בגירויים קלים בעור כמו עקיצות ועקיצות של חרקים.

בשל תכונות הריפוי הפוטנציאליות שלו, המילה התפשטה מהר יותר מאבוקדו על טוסט! עצי אבוקדו עשו את דרכם לאירופה והפרי הטעים נמכר ונרכש בארצות בכל מקום.

במהלך השנים אבוקדו קלט הרבה כינויים כמו 'אגס חמאה', 'חמאה צמחית', והאהוב האישי שלנו, 'תנין'🐊אגס'!

עץ אבוקדו

כפי שלכולנו ללא ספק היינו עדים - דקה אחת האבוקדו שלך ירוק ושמנמן, ואז ברגע הבא הם הצטמצמו לעיסה חומה! מגדלי אבוקדו חיפשו דרך למצוא עדיין אפשרות להרוויח מאבוקדו פגום, מה שהוביל בסופו של דבר להתפתחות מיצוי נפט!

תהליך המיצוי נקרא "כיבוש קר" שזו דרך ללא כימיקלים להוציא את השמן מהפרי ולדחוס את העיסה לשמן.

מה עושה אבוקדו כל כך טוב לעור שלך?

אחת התכונות שגורמות לשמן האבוקדו להתבלט משאר השמנים היא רמת החומצה האולאית שהוא מכיל. חומצה אולאית היא חומצת שומן הידועה בשיפור חדירות העור שלה. העור שלנו הוא שכבת הגנה שנועדה להרחיק את הדברים הרעים ואת הדברים הטובים.

עם זאת, שמנים מסוימים מספקים לנו לחות והזנה מיטביים ועורנו שמח לספוג אותם! חומצה אולאית היא זו שעוזרת לעור שלנו לפתוח את השערים לקבלת פנים בחומרים המזינים ובעוד שרוב השמנים מרחפים סביב הרכב של 15% חומצות אולאיות, אבוקדו מורכב מ- 63% עצומים מחומצת השומן!

בגלל הרמות הגבוהות של חומצה אולאית, שמן אבוקדו הוא 'שמן נשא' ידוע. משמעות הדבר היא שתוכלו לשלב שמן אבוקדו עם שמנים אתרים אחרים, כך שניתן להעביר את חומרי המזון משמנים אלה לעור ולהיספג בצורה יעילה יותר.

עם רמות חומצה אולאית כאלה, איזה סוג של טוב בריא העור שלנו סופג משמן אבוקדו? ובכן, התשובה לשאלה זו היא הרשימה הארוכה למדי!

  • ויטמינים A, B, D ו- E.
  • אֶשׁלָגָן
  • לציטין
  • חומצות אמינו
  • נוגדי חמצון
  • סטרולינים
  • חומצה לינולאית
  • פיטוסטרולים
  • בטא קרוטן
  • חומצות שומן אומגה 3

עובדה מעניינת נוספת לגבי שמן האבוקדו היא שהוא משמש כחומר הרגעה, השומר ומשמר את הלחות בעור.

חומרי ההשפעה עובדים על ידי משיכת מולקולות מים אל העור מפני לחות באוויר או שהיא נקשרת עם מולקולות המים שכבר נמצאות בעור שלך, מגדילה ומשפרת את תכולת המים הטבעית של גופך.

שמן אבוקדו

מעניק לחות

האבוקדו עשיר ביותר בחומצות שומן וויטמין E, מה שמתורגם לרמות מטורפות של לחות עור!

  • מרגיע עור יבש ומתקלף
  • שומר על עור רך ולח לקידום זוהר בריא
  • הפחיתו את אובדן המים דרך פני העור
  • לקדם שמירת לחות בעור ובשיער
  • מימן גוונים עמומים
  • לחות כדי לעזור להילחם בסימני הזדקנות בטרם עת
  • מעניק לחות לעור מגורה, מודלק
  • להיות מתחלב יעיל בגיבוש סבונים ושמנים שמתייבשים במהירות

יכול לעזור להקל על דלקת בעור

נוגדי החמצון המצויים באבוקדו אחראים לסיוע בהקלה על עור יבש. השומן בוויטמין E וחומצות שומן אומגה 3 יסייעו בתפקוד בריא של התאים ויפחיתו את הופעת הדלקת.

  • הציגו תכונות נוגדות חמצון
  • הגן על העור על ידי יצירת מחסום מיקרוביאלי נגד אלמנטים סביבתיים קשים
  • קדם את צמיחת העור החדש והמוצק יותר
  • להזין תאים
  • סינתזת קולגן
  • תיקון ושיפור מראה רקמות פגועות

מנקות

בעזרת המאמצים המשולבים של נוגדי חמצון וויטמין E, יש בכוחו של שמן האבוקדו להפחית אדמומיות תוך מתן חומרים מזינים לחים לעור לדרך טבעית להפליא לסייע בבעיות עור שמנוניות.

  • שומר על לחות עור ללא שאריות שמנוניות
  • איזון ייצור נפט
  • יכול להרגיע עור שרוף בשמש
  • ויטמין D ובטא קרוטן המצוי בשמן אבוקדו חיוניים לעור השרוף בשמש.
  • מכיל נוגדי חמצון העשויים לעזור בהקלה זמנית של כוויות שמש
  • שומר על התייבשות של עור כוויות שמש
  • שמרו על רמת הלחות של העור

יתרונות שמן האבוקדו

מזין

ויטמין E, אשלגן, לציטין וחומצות שומן אומגה תורמים להזנה האולטימטיבית לסוגי עור רבים.החומרים הטבעיים בשמן האבוקדו מעולים לחות ומכילים רכיבים העלולים להילחם בהשפעות ההזדקנות המוקדמת.

  • יכול לשפר את יופי העור
  • מספק חומרים מזינים עמוק לתוך העור 
  • ייצרו ושמרו על מחסום השמן הטבעי של העור
  • מסייע בשמירה על גמישות העור

יכול לעזור בשיפור בריאות הקרקפת

אנשים הנוטים לחוות קרקפת יבשה עשויים לראות שיפור מסוים על ידי מריחת שמן אבוקדו על ראשם ושיערם.

  • מעניק לחות לקרקפת יבשה וזקיקי שיער שבירים
  • מספק לפירי שיער מינרלים חיוניים
  • יכול לעזור באיטום תאי לציפורן לשיער
  • יכול לעזור במניעת שבירת שיער

עבור המנה היומית שלך של שמן אבוקדו, החלק שלנו כמשי חמאת גוף צור טיפול לחות עמוק לעור שלך! אתה יכול להתאים אישית את חמאת הגוף שלך לטעמך עם כמה אפשרויות ניחוח שונות כגון אפרסקים ושמנת, סלסול מושלם או מלפפון מגניב!

לזמן מוגבל קבלו 25% הנחה על חמאת הגוף 8oz הניתנת להתאמה אישית עם קוד קופון: SMOOTHSKIN בקופה! לחץ כאן לקבלת שלך

גוואקמולה קדושה! הקפידו לשתף 💚אהבת האבוקדו עם כל החברים שלך! 🥑

 


השאר תגובה

שימו לב, יש לאשר את ההערות לפני פרסומן